Gratis video voor creatieve corona-initiatieven

Inmiddels leven we alweer ruim vier weken met maatregelen in Nederland vanwege het coronavirus. We passen ons leven aan, zowel privé als op ons werk. De tijd waarin we nu leven zorgt ervoor dat we creatief omgaan met de situatie. Hier er daar komen initiatieven van particulieren en bedrijven voorbij om de groepen die door het coronavirus hard getroffen zijn, te helpen. Er heerst een saamhorigheidsgevoel in Nederland, wat ons door deze tijd heen helpt.

Ook wij moeten ons aanpassen omdat werkzaamheden veranderen. Wij maken graag toffe content voor onze klanten, van video’s, tot foto’s en social media content. Door omstandigheden kunnen wij bij sommige klanten helaas niet meer op locatie komen, waardoor wij momenteel minder werk hebben. Onze collega’s zitten thuis in de startblokken, omdat ze het liefst de weg op gaan om video’s te maken. Onze apparatuur ligt stof te vangen en wordt momenteel amper gebruikt.

Daarom willen ook wij graag ons steentje bijdragen in deze bizarre periode. Wij vinden het mooi om te zien hoeveel bedrijven en particulieren met creatieve ideeën komen. De horecaondernemers gaan bezorgen, er worden mondkapjes gemaakt en er wordt meer desinfectiegel gemaakt. Neem bijvoorbeeld eetbar MikMak uit Nijmegen, waar je een menu kan afhalen of Autobedrijf De Baaij, waar je een afspraak kunt maken voor een ‘proefrit aan huis’ en ze de occasion bij jou thuis af komen leveren.

Om mooie corona-acties onder de aandacht te brengen, willen wij gratis video’s aanbieden. Met deze video zorg je ervoor dat jouw actie goed zichtbaar is. Juist in deze periode zijn veel mensen online. Bij het opnemen van de video komt een van onze video creators op locatie. We zullen kort op locatie zijn en uiteraard werken conform de RIVM richtlijnen. Voor een voorbeeld, zie hieronder.

Tip: Wil jij de Nijmeegse locals supporten tijdens deze crisis? Neem een kijkje op de Instagram van nijmegenhiphotspots om te zien welke horeca-ondernemers je kan supporten tijdens deze crisis.

Wil jij jouw corona-actie beter zichtbaar maken door middel van een video?

Heb jij een tof initiatief gericht op de coronacrisis dat wat extra aandacht verdient en ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaand stuk? Laat het ons weten en we bespreken graag samen de mogelijkheden. Bekijk het als een win – win situatie; jullie vrijblijvend een gratis video en wij kunnen lekker aan het werk blijven. Mocht het zo zijn dat we veel aanvragen ontvangen, gaan wij kijken hoeveel tijd wij kunnen vullen en zullen wij wellicht een keuze moeten maken uit de verschillende aanvragen. Je krijgt uiteraard altijd iets van ons te horen.

Neem contact op met Isabelle Gootzen – 06 42 11 43 27 / isabelle@opgemerkt.net of met Mark Bos – 06 34 48 46 98 / mark@opgemerkt.net.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?