Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Beste Halloween inhakers van 2020!

Afgelopen weekend was het Halloween. In de VS staat deze feestdag bekend als één van de engste dagen van het jaar. Amerikanen weten al maanden van te voren als wie of wat ze verkleed gaan. Toch is het opvallend dat de laatste jaren ook wij, nuchtere Nederlanders, steeds vaker eind oktober de kast induiken om de meest spooky outfit uit te zoeken. 

Dat Halloween steeds groter wordt in Nederland blijft niet (on)opgemerkt. Veel Nederlandse bedrijven haken hier op social media slim op in. Goede inhakers zijn actueel, pakkend en creëren betrokkenheid onder volgers. Wij hebben speciaal voor jou een aantal sterke Halloween inhakers op een rijtje gezet. Wie is het grappigst, engst, snelst of meest creatief geweest afgelopen weekend? 

Albert Heijn

Albert Heijn haakt in op het feit dat een goed kostuum tijdens Halloween, tegenwoordig een echte must is. Met de tekst “Veel lof voor dit kostuum” wordt er op een grappige manier met woorden gespeeld waardoor je veel reacties uitlokt. Wel kan je je afvragen of de consument na het zien van dit bericht nog wel witlof bij de Appie durft te halen. 

Bol.com

De grootste kwaliteit van bol.com is de snelheid waarmee ze inspelen op de actualiteit. Dit wordt altijd gedaan met een komische insteek waardoor ze een grote fanbase hebben. Met Halloween promoot Bol.com hun eigen producten door ze onherkenbaar eng te maken en er een toepasselijke naam bij te bedenken. 

Coolblue

Denk je aan Halloween, dan denk je aan uitgeholde pompoenen met een creepy face. Daar is Coolblue het mee eens. Wel geven ze natuurlijk een eigen draai aan hun pompoen. Want een pompoen zonder enige technische snufjes hoort niet thuis op het Instagram kanaal van Coolblue. 

WNF

We spelen even vals, deze inhaker dateert namelijk van 2019. Het Wereld Natuur Fonds had een jaar geleden een ijzersterke inhaker met Halloween. Met de tekst “de oceaan vol plastic? Da’s pas eng!” raakte ze de doelgroep waardoor het bericht viral ging. Door goed op de actualiteit in te spelen hoopt het WNF de mensen bewuster te maken van het plastic overschot in de oceaan. 

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?