Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Carnaval

Opdrachtgever: Airport Weeze

Airport Weeze is met meer dan 1,67 miljoen passagiers in 2018 een van de grootste internationale luchthavens van Noordrijn-Westfalen. Tevens is Airport Weeze een van de jongste airports in Europa. Van de vertrekkende passagiers komt zo’n 40% uit Nederland en de andere 60% uit Niederrhein. De belangrijkste klant van de luchthaven is Ryanair, die de luchthaven met 38 bestemmingen in 13 landen verbindt.

Doelstellingen

  • Betrokkenheid creëren bij Airport Weeze door middel van livestreams, foto’s en een aftermovie;
  • De volgers meenemen bij het bezoek van de eregarde van Airport Weeze;
  • Airport Weeze onder de aandacht brengen bij een breed publiek dat geïnteresseerd is in Carnaval;
  • Inhaken op de actualiteit: Carnaval.

Resultaten

  • Meer dan 10.623 bereikt personen dankzij de livestreams;
  • Meer dan 2.497 bereikte personen dankzij de foto’s;
  • Meer dan 2.969 bereikte personen dankzij de aftermovie;
  • Een tevreden klant!

Aanpak

Tijdens het bezoek van de Eregarde KCC-Goch aan Airport Weeze was een videograaf en projectmanager vanuit Opgemerkt aanwezig. De Eregarde zorgde voor een vrolijke mars door de terminal van het vliegveld. Uiteraard waren de prinsengarde, Prins Christian II en Prinses Lisa II aanwezig. De dansmariekes verzorgden drie mooie optredens! Ze werden warm verwelkomd door het marketing team van Airport Weeze en de dag werd afgesloten met een drankje in de zon op het terras van het Panorama Restaurant.

Gedurende het event zijn twee Facebook livestreams en drie Instagram stories geplaatst. Uiteraard is dit bezoek vooraf ook aangekondigd met een leuke post op Facebook en Instagram. Na afloop van het event is een album met professionele foto’s op beide kanalen geplaatst. Onze videograaf heeft tijdens het event, dat overigens prachtig weer met zich meebracht, mooie sfeervolle beelden geschoten voor een aftermovie. Deze aftermovie kan je hieronder bekijken.

Carnaval is een feest dat erg leeft in Weeze en omstreken, waardoor we hebben besloten hier op een creatieve manier online aandacht aan te schenken via de kanalen van Airport Weeze.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?