Opdrachtgever: Grand Café Restaurant De Vereeniging

Chef's Menu!

Concertgebouw De Vereeniging is een begrip in Nijmegen. Een prachtig concertgebouw aan het Keizer Karel plein met een ontzettend goede horecagelegenheid, namelijk: Grand Café Restaurant De Vereeniging. Het restaurant heeft een heerlijke menukaart en elke drie weken bedenkt Chefkok Bram Kanters een fantastisch driegangen Chef’s Menu. Dit ‘signature’ menu was en is zeker de moeite waard om consistent onder Nijmeegse restaurantbezoekers te promoten.

Doelstelling

  • Restaurantbezoekers in en rondom Nijmegen kennis laten maken met het Chef’s Menu van Grand Café Restaurant De Vereeniging.

Resultaten

  • Per (nieuw) Chef’s Menu een bereik van ongeveer 4500 mensen in Nijmegen en omgeving;
  • Per (nieuw) Chef’s Menu meer dan 500 klikken op het bericht en meer dan 20 klikken naar de website/reserveringspagina van Grand Café Restaurant De Vereeniging.

Aanpak

Elke drie weken bedenkt Chefkok Bram een nieuw Chef’s Menu. Dit menu fotograferen wij om de drie weken op een vaste dag en op dezelfde manier. Vervolgens wordt dit dezelfde dag op de social media kanalen van Grand Café Restaurant De Vereeniging geplaatst en standaard drie wekenlang geadverteerd. Dit zorgt uiteindelijk voor consistentie en herkenning onder restaurantbezoekers in Nijmegen en omgeving.