huis verkopen met video op social media, facebook, makelaar, instagram, social media bureau, nijmegen, wijchen, lent, beuningen, videomaker, huis video, makelaar video

Opdrachtgever: Huiseigenaren / Makelaar van Anken / Opgemerkt

Huis verkopen door video marketing!

De huizenmarkt op dit moment is zeer hectisch. Er is krapte en veel huizen gaan boven de vraagprijs weg. De beleving is dan ook dat de verkoop van een huis simpel is. Echter is dat op een hoger segment niet zo. Men is kritisch over huizen met een waarde van +/- 1.000.000 euro. Er is in dat segment wel degelijk aanbod, maar de vraag naar dat soort type huizen is gewoon minder. De krapte zit hem voornamelijk is huizen van het starterssegment.

Hoe je dan toch een huis zoals op de Parkzoom 29 in Nijmegen kan verkopen? Maak een video! Zorg ervoor dat de potentiële kopers zich kunnen identificeren met de mensen in de video en zichzelf wel kunnen plaatsen in de situatie. Op dat moment zal de stap naar een bezichtiging ineens een stuk laagdrempeliger zijn en je hebt je eerste indruk al gemaakt!

Dus, gaat het huis verkopen niet zo gemakkelijk? Denk eens over een video na! Video bekijken? Scroll naar beneden voor onze case.

Doelstellingen

  • Meer bezichtigingen krijgen;
  • Iedereen in de omgeving laten weten dat het huis in de verkoop staat;
  • HUIS VERKOPEN VIA DE VIDEO!

Resultaten

  • Meer dan 50.000 mensen bereikt!
  • Beste bereik was op LinkedIn door huiseigenaar die een groot netwerk had en de video deelde;
  • Binnen een week nadat video online stond 6 bezichtigingen gepland;
  • 1 maand na video was huis verkocht door iemand die video had gezien!

Overtuigd van onze kracht? Wij stellen je graag voor aan een van onze videomakers. Wij produceren een dergelijke video al vanaf € 400,- ex BTW. Bij afname van meer dan 1 video, voor meerdere huizen, dan is er korting mogelijk. Houd hierbij rekening dat het voornamelijk interessant is voor makelaars in met meerdere luxe woningen in het aanbod in de huidige marktwerking.

Wij rekenen geen reiskosten en een kennismaking kan wat ons betreft altijd! Succes met de verkoop!