Wout, de boom voor binnen!

Opdrachtgever: Wout

Wout is groot, sterk en onvoorwaardelijk. Filtert de lucht en is super eenvoudig: 3 keer per jaar 4 liter water. Voor deze groene eyecatcher (in elk interieur!) mogen wij Instagrammen (en Facebooken). Zelf hebben we er inmiddels ook een op kantoor staan. ?

Doelstelling

  • Community building op Instagram, met de focus op groenliefhebbers en interieurfanaten, door middel van een consistente Instagram feed.

Resultaten

  • Instagram community van minder dan 600 volgers naar meer dan 1.500 volgers binnen een periode van 3 maanden;
  • Gemiddeld 348 profielbezoeken per week;
  • De berichten op Instagram worden gemiddeld door 833 personen bekeken;
  • De Instagram Stories worden gemiddeld door 418 personen bekeken.

Aanpak

Elke week posten we drie berichten op de Instagram feed van Wout. We doen dit in een vast stramien. Die bestaat uit 1) een quote met het thema “boom”, 2) een foto van het groen van Wout, en 3) een interieurfoto waarin Wout te zien is. Op deze manier blijft de Instagram feed consistent.

Daarnaast posten we elke week een verhaal in Instagram Stories en zijn meerdere verhalen ook te zien in de hoogtepunten op de Instagramprofielpagina van Wout. In deze verhalen laten we onder andere zien wie Wout is, hoe je een Wout in huis krijgt, Wout op bezoek bij tv-programma’s, en het nieuwe thuis van verkochte Wouts.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?