Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Content creatie

We leven momenteel in een wereld waar op iedere seconde van de dag duizenden vormen van content geplaatst worden. Alleen al op Instagram worden er wereldwijd dagelijks 80 miljoen(!) berichten geplaatst. In deze enorme vijver van foto’s, video’s en andere vormen van content moet jouw organisatie op gaan vallen. Maar hoe gaat dit in zijn werk?

Contentcreatie is het creëren en delen van relevante, waardevolle en vermakelijke informatie met het doel potentiële klanten aan jouw organisatie te binden. Dat klinkt best belangrijk horen wij je denken? Nou, dat is het ook. Hier komen wij de hoek omkijken. Alleen al bij het idee van mooie foto’s, creatieve animaties en flitsende video’s maken gaat ons hart sneller kloppen. Daarvoor stappen wij iedere ochtend vrolijk uit bed.

Het belang van goede content is dat er een verhaal wordt verteld dat volledig aansluit bij de merkidentiteit van jouw organisatie. Samen met jou, de klant, maken wij dat verhaal compleet en zorgen wij ervoor dat dit verhaal naar buiten wordt gebracht. Dit doen wij graag op een zo creatief mogelijke manier omdat wij geloven dat daar de kracht ligt van sterke content.

Content bestaat in vele vormen en maten en kan verspreid worden via vele kanalen. Denk alleen al aan nieuwsbrieven, animaties, fotografie en social mediaberichten. Het is dan ook van groot belang dat de content gekoppeld is aan bepaalde doelstellingen die aansluiten bij jouw organisatie, bijvoorbeeld het informeren of juist het amuseren van een bezoeker.

Wij helpen jou graag met het maken van de perfecte boodschap in de juiste vorm.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?