Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Diensten

Wij verdelen onze diensten over een drietal pijlers: content creatie, content management en online advertising. Voor veel klanten combineren we deze 3 krachten. Social media vraagt anno 2021 om creatieve, unieke, spraakmakende content. We zien tegenwoordig dat steeds meer organisaties bezoekers van hun sociale kanalen op de lange termijn willen binden door een emotionele band met hen op te bouwen. Dit doen men door online bezoekers te informeren en te inspireren. Het kiezen van het juiste kanaal met de juiste content helpt hierbij!

Wij bieden onze klanten oplossingen voor social media beheer en zien in ieder kanaal een uitdaging. Online bereik vergroten via Facebook, volgers inspireren met jouw producten of diensten op Instagram of potentiële klanten benaderen op de zakelijke markt via LinkedIn, wij gaan iedere uitdaging aan. Daarnaast mogen we kanalen als Snapchat en Twitter niet vergeten. Elk kanaal is een prachtig marketingmiddel om jouw doelgroep aan te spreken. Met onze kennis en expertise over deze kanalen kunnen wij deze voor jouw organisatie beheren, managen en streven we ernaar van jouw kanaal een succes te maken.

Wij spreken de juiste doelgroepen graag aan met passende content, die we met veel passie zelf creëren. Contentcreatie draait om meer dan alleen een stuk tekst schrijven of een mooie foto of video schieten. Het draait om het vertellen van een krachtig verhaal, waar een boodschap achter zit. Content is er in vele soorten en maten. Van een pakkende tekst, flitsende foto of een video vol beleving. Met onze ervaring, kennis en jonge, frisse creativiteit staan we te trappelen om jouw organisatie online een boost te geven. Zo wordt jouw organisatie opgemerkt!

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?