Eerste livestream is een groot succes!

In tijden van crisis is het mooi bedrijven te kunnen helpen wanneer zij gedwongen zijn hun deuren te sluiten. Een mooi voorbeeld hiervan is City Bootcamp, die vanwege de uitbraak van het coronavirus geen bootcamp lessen op locatie meer kan verzorgen. Om niet bij de pakken neer te gaan zitten en de fanatieke bootcampers fit te houden, zijn wij begonnen met het verzorgen van livestreams voor City Bootcamp. De eerste bootcamp van vanochtend was zeer succesvol. Landelijk deden er zo’n 80 fanatieke leden mee!

Waar City Bootcamp normaal gesproken op lokaal niveau bootcamp lessen aanbiedt in de natuur, zijn zij door de huidige situatie gedwongen op landelijk niveau bootcamps aan te bieden vanuit een locatie binnen. Door het aanbieden van bootcamplessen via livestreams kunnen de leden van City Bootcamp zich iedere ochtend om 9:00 flink in het zweet werken. City Bootcamp biedt haar klanten op deze manier een alternatief aan voor de normale bootcamp lessen. Zo kunnen de trainers van City Bootcamp hun enthousiasme kwijt en blijven de leden fit. Een win-win situatie mogelijk gemaakt door livestreaming!

De bootcamp lessen die gegeven worden via de livestreams zijn laagdrempelig opgezet en voor alle leden toegankelijk via een beveiligde link. Wij maken voor het opnemen van de livestreams gebruik van een interactief streaming platform, waardoor interactie met de leden mogelijk is. Voor City Bootcamp is dit de perfecte uitkomst in deze situatie, omdat zij interactie met leden toch de huiskamer in kunnen brengen. Zo kunnen de trainers de leden 1-op-1 begeleiden en kunnen leden elkaar motiveren tot een nog hoger niveau te gaan. Deze interactie heeft zowel voor de trainers als leden toegevoegde waarde. Ontzettend tof om te zien dat zoveel leden blij worden van deze online bootcamp lessen!

Livestreams iets voor jouw bedrijf?

Wil jij net als City Bootcamp jouw diensten op een andere manier aan klanten aanbieden? En denk jij dat livestreams je hierbij zouden kunnen helpen? Wij geven je graag advies en bespreken graag samen de mogelijkheden.

Neem contact op met Mark Bos – 0634484698 of [email protected]