WIJ ZIJN FACEBOOKBAZEN!

Er zitten 9,6 miljoen gebruikers op Facebook in Nederland. 6,6 miljoen hiervan zijn dagelijkse gebruikers! Wij, Nederlanders, uiten graag onze mening en zijn erg nieuwsgierig. Daar is Facebook ook niet onbekend mee. Privacy? Vergeet het maar. Ze meten en weten álles! Daar kan commercieel goed gebruik van gemaakt worden. Benieuwd hoe je op kan vallen?

Facebook is een social media kanaal dat bij veel bedrijven de kern is van alle social marketing instrumenten. Het platform bestaat sinds 2004, de oprichter is Mark Zuckerberg, die het gebruik van Facebook oorspronkelijk als forum wilde inzetten voor studenten van Harvard.

Facebook werd al snel erg populair en heeft inmiddels 1,5 miljard maandelijkse gebruikers. Als Facebook een land zou zijn, dan zou het het grootste land ter wereld zijn. Nu is de belangrijkste vraag, hoe kan je nog opvallen op Facebook?

 

Lees meer

Sinds Facebook advertising mogelijk is kunnen bedrijven gemakkelijk gebruik maken van privacygevoelige gegevens. Door middel van demografische informatie op te vragen bij Facebook kunnen advertenties zeer gemakkelijk de juiste doelgroepen bereiken. Wij, Opgemerkt social media professionals, helpen hier graag bij.

Wij, commerciële en creatieve social media nerds, vinden dat Facebook de kern is van social media uitvoering voor elk bedrijf. Of je nou een onderneming bent dat B2C of B2B georienteerd is, dat maakt niet uit.

Facebook is nou eenmaal het grootste social media instrument dat er is. Voor elk bedrijf is de doelgroep te vinden op Facebook. Het is echter niet zo dat hoe meer lawaai je maakt, hoe meer resultaat je behaalt. Het is een kwestie van je berichten gelezen laten worden door de juiste mensen.

 

Lees meer

Facebook adverteren is een belangrijk onderdeel bij de social media uitvoering. Dat komt omdat Facebook, net als wij, geld willen verdienen. Wil je zakelijk resultaat behalen met Facebook? Dan moet je daarvoor betalen. Klaar.

Betaal trouwens niet teveel! Zorg ervoor dat elke euro die je investeert meetbaar resultaat oplevert. Wij helpen daar graag bij.

Wij zijn specialist op het gebied van social marketing en social advertising. Onze diensten zijn volledig ingericht op het ontzorgen van alles dat met Facebook te maken heeft.

Wij laten je onderneming opvallen, Opgemerkt worden op Facebook. Wat doen wij je hiermee helpen?

 

Lees meer

  • Fotografie
  • Tekst
  • Planning
  • Adverteren
  • Monitoring van resultaten

Let op! Facebook is niet alleen een consumentgericht social marketing instrument. Het is een kanaal dat zowel B2C als B2B ingezet kan worden.

Van horeca en hospitality naar winkelgebieden tot webshops en crowdfundingplatformen. Wij vinden een oplossing.