WIJ ZIJN LINKEDINMEESTERS!

LinkedIn is een social media kanaal dat stamt uit de prehistorie tijd van sociale netwerken. Dat betekent dat het ver ontwikkeld is in het functioneren. Het heeft zijn puberteit goed overleefd en is inmiddels niet meer weg te denken uit je marketing en communicatie strategie. Hét social marketing instrument voor B2B bedrijven.

LinkedIn is een zakelijk georiënteerd social media instrument. Het bestaat al sinds 2002 (!) dat maakt het ouder dan Facebook. Het is opgericht door Reid Hoffman en maakte het toen mogelijk om zakelijke netwerken makkelijker en sneller te verbinden.
Het is voor bedrijven makkelijker om de juiste mensen te vinden en voor werkzoekenden mensen zijn vacatures beter vindbaar die bij je profiel passen.

 

Lees meer

Daarnaast heeft LinkedIn ook een belangrijke social marketing functie. Merken kunnen hun zakelijke netwerk makkelijker en snel online op de hoogte brengen van ontwikkelingen en actualiteiten binnen een bedrijf. Het is een belangrijk social media kanaal om in te zetten bij het werven van personeel, vinden van investeringen en het genereren van leads. Goed gebruik maken van LinkedIn? Wij, Opgemerkt social media professionals, helpen hier graag bij.

Je bent maar 7 connecties verwijderd van Barack Obama op LinkedIn. Dat is indrukwekkend en zegt veel over de mogelijkheid van connecties leggen op het social media kanaal. Het is dé mogelijkheid om snel met de juiste personen in contact te komen. Zoek je een bedrijf waar je wilt werken of iets aan wilt verkopen? Naar onze mening is LinkedIn nog altijd de snelste weg voor B2B bedrijven.

 

Lees meer

Een kanaal waarbij een privé account niet uit te besteden is, maar je zakelijke netwerken op de hoogte houden van ontwikkelingen en actualiteiten is iets wat een echte social marketing taak is.

Op jacht gaan naar de juiste mensen en deze vervolgens voeden van informatie waar ze ‘passief’ naar op zoek zijn. Dat is de manier om LinkedIn zakelijk en commercieel in te zetten.

Personeel vinden via LinkedIn of de persoon binnen een bedrijf met de juiste functie vinden? Wij helpen graag.

Wij zijn specialist op het gebied van social marketing en social advertising. Onze diensten zijn volledig ingericht op het ontzorgen van alles dat met LinkedIn te maken heeft.

Wij laten je onderneming opvallen, Opgemerkt worden op LinkedIn. Wat doen wij als we alle LinkedIn activiteiten voor je doen?

 

Lees meer

  • Contentmanagement
  • Werving van personeel
  • Planning van berichten
  • Inhaken op actualiteiten
  • Adverteren
  • Monitoring van resultaten

Let op! LinkedIn is een écht B2B social marketing instrument. Voor consumentgerichte communicatie biedt Twitter, Facebook en Instagram een betere uitkomst.

Van accountants & boekhouders tot Notarissen en Crowdfundingplatformen. Wij vinden in LinkedIn een oplossing.