Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Online advertising

Een prachtige online campagne met passende content, maar ontbreekt het aan een groot publiek? Of het nu gaat om een grotere doelgroep bereiken, het vergroten van jouw fanbase of traffic naar jouw website genereren, online advertising kan je hierbij helpen.

Met online advertising bedoelen we het strategisch inzetten van een vastgesteld budget op online advertenties op de verschillende social media kanalen als Facebook en LinkedIn. De hoeveelheid online content op de verschillende social media kanalen blijft groeien. Hierdoor is het van steeds groter belang dat jouw content zichtbaar blijft voor jouw doelgroep en niet verdwijnt in de berichtenmassa. Door middel van online advertising zorgen we ervoor dat jouw boodschap en verhaal de juiste doelgroep online bereikt. Wij geven advies over budgettering, optimaliseren de advertenties en streven naar het beste resultaat. Dit alles zo veel mogelijk data-driven en met als doel een zo hoog mogelijk rendement voor jouw organisatie!

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?