Sacha van 't pad Bosch, karting, sponsoring , Opgemerkt, Sportsponsoring

Sportieve ambities bij Opgemerkt..

Wie ons en de Opgemerkt collega’s een beetje kent weet dat sport een rol speelt op persoonlijk vlak (voornamelijk de voetballers onder de Opgemerkt collega’s zijn fanatiek). Het is daarom altijd al een ambitie geweest om content marketingactiviteiten te verrichten voor een bekende sporter. Nu mocht het toeval zijn dat wij een paar weken geleden in gesprek zijn geraakt met Vincent de Vries van Match en Fit sportsponsoring. En van het een, kwam het ander..

Kennismaking Sacha van ’t Pad Bosch!

Een paar weken geleden was het zover, we mochten de hand schudden met een van de grootste jonge sporttalenten van ons land. Sacha van ’t Pad Bosch, een jongen van 9 jaar die met snelheden van meer dan 90 km/u het circuit rondscheurt in een kart. Hij kwam samen met zijn vader Bram bij ons op kantoor. Het kwam over als een typische jongen van 9 jaar, met iets meer energie dan gemiddeld. Wisten wij veel wat hij precies in zijn mars heeft..

Na een leuk gesprek mochten wij na gaan denken over goede content die wij kunnen maken. Omdat wij niet weten hoe het er tijdens een wedstrijd of een training aan toe gaat, willen wij eerst ‘even kijken’ voor we advies gaan geven over de content. Dus zijn Sven (de grootste raceliefhebber van team-Opgemerkt) en Mark naar een vrije training gaan kijken in Eindhoven.

Serious business!

Eenmaal aangekomen in Eindhoven was het duidelijk, dit is geen spelletje in een snel voertuig. Elk detail doet ertoe en alles straalt uit dat dit echt serieuze business is. Alles is tot in de puntjes verzorgd. En Sacha? Hij gedraagt zich tussen de rondes door als een typische jongen van 9 jaar. Maar eenmaal in de kart is het duidelijk dat hij een zeer getalenteerde racer is. Zie hier wat beelden!

Opgemerkt kart!

Na de training kregen wij een belletje van Vincent, of we een logo door kunnen sturen, want Sacha gaat aankomend weekend (inmiddels het afgelopen weekend 21 en 22 september) racen en wil ons logo op z’n kart. Hoe vet?! Dus van sneller dan het licht (hoe kan het ook anders bij zo’n race familie) zat het logo van Opgemerkt op de kart van Sacha.

We zijn dan ook super trots op Sacha dat hij er meteen met de winst vandoor gaat. Nederlands kampioen in de klasse waarin Sacha rijdt. En op naar het WK in Le Mans van 13-19 oktober!

Kom in contact met Sacha!

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Sacha? Volg zijn kanalen alvast, want binnenkort komen daar gave video’s en foto’s op. Sacha is ook nog op zoek naar sponsoren, dus heb je interesse om je bedrijf te verbinden met een van de grootste sporttalenten van Nederland? Stuur een mailtje naar ons: info@opgemerkt.net

Of pleeg een belletje: 024 202 2330