Demi Mengede

Hi there!

Ik ben Demi, 24 jaar, en een enthousiaste Opgemerkter die barst van energie. Als afgestudeerde bedrijfskundige en marketeer heb ik veel interessante kennis opgedaan, die ik sinds september 2019 inzet bij Opgemerkt in mijn functie als social content manager. Het marketingvak heeft mij altijd gefascineerd. Mijn interesse in marketing is gegroeid toen ik  mijn bacheloropleiding volgde, waar ik me als studente getriggerd voelde tijdens de marketing colleges. Mijn enthousiaste en vrolijke karakter, gecombineerd met creativiteit en inlevingsvermogen komen in deze branche zeker van pas. Daarnaast ben ik een échte Schorpioen, ik zal me altijd met passie inzetten en ergens voor de volle 100% voor gaan. Bij Opgemerkt krijg ik de kans mezelf zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. En dat vind ik super!

In mijn vrije tijd is mijn enthousiasme en fanatisme te zien op het voetbalveld, waar ik iedere zondag als aanvallende middenvelder de nodige kilometers maak en me met veel passie inzet om de strijd te winnen. Bovendien ben ik een gezelligheidsdier, wat resulteert in de nodige uitjes met vriendinnen en voetbalmeiden (lekker met de meiden, meiden, meiden!), maar ook in gezellige potjes darten en vrijmibo’s op het werk met collega’s.

Na mijn studie besloot ik mijn droom na te jagen en heb ik een mooie reis gemaakt naar Azië, waar ik me drie maanden in een compleet andere cultuur heb begeven. Iedere dag stond ik voor nieuwe uitdagingen en leerde ik veel over mezelf. Deze ervaring heeft mij gevormd als mens, en ik ben ervan overtuigd dat deze ervaring ervoor heeft gezorgd dat ik gezelligheid met lieve mensen om mij heen en mooie dingen nog meer waardeer dan voorheen.

“Vier het leven!”