Isabelle Gootzen

Hi!

Ik ben Isabelle, 24 jaar oud en kom uit het gezellige Brabant. Op dit moment woon ik met mijn vriend samen in hartje Nijmegen. Ik heb in Nijmegen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Communicatie gestudeerd en ben tijdens mijn studie in Nijmegen gaan wonen. Na mijn studie ben ik als Recruiter National Accounts bij YoungCapital in Eindhoven gaan werken. Binnen mijn functie was ik verantwoordelijk voor twee grote accounts en richtte ik mij op werving en selectie, het begeleiden van uitzendkrachten, de relatiebeheer met de klant en targets m.b.t. omzet, levering percentage en klantbezoeken die behaald moesten worden. 

Na ruim twee jaar was het tijd voor iets nieuws. Ik wilde graag weer gaan werken in de richting waarvoor ik gestudeerd heb en ben sinds januari 2020 accountmanager bij Opgemerkt. Ik heb een grote interesse voor marketing, vind het leuk om met klanten te werken, wilde graag aan de slag bij een bureau in de buurt van Nijmegen. Dat is dus een match! In het team van Opgemerkt voel ik mij helemaal thuis door alle leuke collega’s. Het is een gezellige groep met een energieke sfeer wat erg fijn werken is.

In mijn vrije tijd kan je mij vinden in de gym, ga ik graag naar een festivalletje of een hapje eten in de stad. Voor sushi kan je mij altijd wakker maken. Ik vind het leuk om dingen te doen en ben ook graag met mijn vrienden en familie. Het is belangrijk om te genieten in het leven en dat doe ik ook zeker. Daarom ga sowieso elk jaar een keer op vakantie naar de zon en als het kan lekker op wintersport. 

Positive mind, positive vibes, positive life.