Mark Verhoeven

Sinds 2020 ben ik officieel onderdeel van team Opgemerkt. Als eigenaar van marketing- en evenementenbureau Agency X werkte ik al lange tijd intensief samen met Opgemerkt. Nu beide bureaus zijn samengevoegd draag ik voor beide bedrijven de titel ‘Operationeel Directeur’. Voor collega’s ben ik iemand die faciliteert en zaken uit handen neemt. Zij laten aan mij weten wat er nodig is om hun werk goed te kunnen doen. Ik regel het dan (mits betaalbaar).

Al van kids af aan ben ik organisator en houd ik van orde en structuur. Door deze eigenschappen ben ik tijdens, en na, mijn studie Commerciële Economie in de horeca- & evenementensector terecht gekomen. Lange tijd heb ik succesvol als freelancer aan grote producties mogen werken. Al geruime tijd werk ik niet meer alleen, maar met een team van zeer gemotiveerde, jonge enthousiastelingen. Ik geniet ervan om de mensen om mij heen te zien groeien en hen te laten doen waar ze goed in zijn.

Afgelopen jaren heb ik zelf mijn creatieve kant steeds verder weten te ontdekken. De combinatie van creatie en organisatie zorgen regelmatig voor award winnende concepten.

Naast mijn tijd op kantoor breng ik graag tijd door met mijn lieve vriendin en twee prachtige kinderen. Doordeweeks ben ik ’s avonds tenminste één avond in de week in de Crossfit box te vinden. In het weekend vind ik altijd wel een moment om met mijn mountainbike door het bos te raggen.

“Vooruitzien is regeren.”