Nicky Hoeks

Jo what’s up, mijn naam is Nicky, ik ben 26 jaar oud en nee ik heb (nog steeds) geen baardgroei. Ik ben sinds november 2018 afgestudeerd aan de opleiding Communicatie – IEMES, wat staat voor International Event Music and Entertainment Studies, en werk sinds mei 2019 voor Opgemerkt.

Voordat ik bij Opgemerkt kwam werken heb ik 10 jaar in een snackbar gewerkt, dus heb je vragen over welke snacks echt de shit zijn: I’m your guy.

Een ander leuk feitje is dat ik tijdens mijn meewerkstage ook bij Opgemerkt heb gewerkt, toen heb ik het erg naar mijn zin gehad en maakte het de keuze om bij Opgemerkt te solliciteren na mijn afstuderen veel gemakkelijker.

Mensen op kantoor willen nog wel eens beweren dat ik vaak te laat kom, maar niets is minder waar, zij zijn gewoon te vroeg. Geen discussie mogelijk. Maar laten we even eerlijk zijn, vroeg opstaan zou toch verboden moeten worden? Het enige woord dat dan ook niet in mijn woordenboek staat is “vroege vogel”, want dat zal ik nooit worden. Ik zeg altijd maar zo “er is altijd tijd genoeg om te laat te komen”.

Naast dit alles hou ik me bezig met voetballen, gamen en films en series kijken. Al moet ik toegeven dat ik moeite heb met series afkijken aangezien ik er ondertussen een stuk of 15 aan het kijken ben… Naast het werk bij Opgemerkt ben ik ook bezig met het opzetten van een eigen kleding merk, so stay tuned! Meer heb ik niet te vertellen dus groetjes thuis en houdoe!