Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Teaservideo

Met een teaservideo maak je potentiële bezoekers van je event of gebeurtenis alvast warm voor wat er te gebeuren staat. Hieronder een voorbeeld van hoe wij dit eerder deden voor een van onze klanten.

Nimma Hacks – Teaservideo online hackathon

Met een teaservideo kondig je jouw event of actie online op een spetterende manier aan. Hiermee enthousiasmeer je (potentiële) bezoekers voor jouw event of gebeurtenis en laat je alvast een glimp zien van wat hen te wachten staat. Ook draagt een teaservideo bij aan het creëren van brand awareness. Je laat immers online zien dat er iets aan zit te komen en daarmee bereik je jouw doelgroep op een creatieve manier. Een goede teaservideo zorgt daarnaast voor een sfeerimpressie en kan overtuigend werken, wat effectief kan zijn bij bijvoorbeeld het verkopen van toegangstickets voor het event.

Als aankondiging van de 24 uur durende online hackathon maakten wij onderstaande teaservideo in opdracht van Agency X en Gemeente Nijmegen. De online hackathon Nimma Hacks heeft als doel innovatieve en creatieve oplossingen te zoeken voor de coronaproblematiek voor organisaties in Nijmegen, verdeeld over verschillende pijlers: cultuur & entertainment, horeca, logistiek & duurzaamheid. De teaservideo is geproduceerd met als doel potentiële deelnemers te enthousiasmeren, werven en zodoende genoeg aanmeldingen te genereren voor de online hackathon.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?