Opgemerkt social media, social media bureau, Nijmegen, Wijchen, Arnhem, Opel Karl, Online marketing, video marketing

2018, vernieuwd en een verbeterd Opgemerkt!

Afgelopen jaar ging als een speer. Er is veel gebeurd en gedaan met hoogtepunten en dieptepunten. Vandaag (31 december) is een goed moment om even stil te staan en na te denken over wat er allemaal gepasseerd is. Ons bedrijf bestaat een kleine 5 jaar en dit afgelopen jaar kunnen wij kort samenvatten als het eerste jaar waarin wij als een echt ‘volwassen’ bedrijf hebben moeten acteren. Dit is goed gegaan.. We zijn bigger, better, faster en stronger geworden! Wij hebben de belangrijkste highlights even op een rijtje gezet voor jullie.

Van zolderkantoor naar modern en strak bedrijfspand!

Na 2,5 jaar op de zolder van de Waagh te hebben doorgebracht werd het tijd om verder te kijken. De Waagh was top voor een team van 3/4 mensen en klanten in het centrum van Nijmegen, maar voor het huidige team van 11 mensen en met klanten door heel Nederland liet het te wensen over. Samen met onze collega’s van Agency-X hebben we onze match gevonden met het kantoor in Bijsterhuizen 30-05 (Wijchense kant). Van scratch hebben wij het in kunnen richten. Niks was te gek voor de pand-eigenaar. Betonvloer? Check! Glazen wanden? Laat maar komen! Strakke verlichting? Yes!

Alles klopt aan deze nieuwe werkplek. De aankomende jaren zitten we hier nog met heel veel plezier! We hebben het in maart dan ook goed gevierd. Zie enkele foto’s hieronder. Voor de video, KLIK HIER!

Meer, meer, MEER video’s!

Inmiddels zijn video’s niet meer weg te denken in social media marketing. Wij zijn hier dus ook volledig ingedoken dit jaar. In januari hebben we een videocreatie afdeling opgezet bij Opgemerkt. Er staat nu een team beschikbaar voor al onze klanten en extra video-opdrachten.

Even checken wat wij zoal gedaan hebben? Check ons portfolio!

Collega’s komen en gaan!

Dit jaar begonnen we met een team van 5 mensen. Toen nog met Nina en Marjolijn erbij, zij hebben ons dit jaar verlaten voor een baan met iets minder social media hectiek. Veel succes beiden!

Daarnaast hebben we heel veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen waar wij 2019 mee ingaan. Welkom Marlon, Kilay, Iman, Joran, Stefan, Jawed en Mike! We hebben ook in 2018 veel stagiairs versleten. Maaike, Daan en Joran, in het eerste half jaar van 2018. Waarvan Joran is blijven plakken. En in het 2ehalf jaar waren daar Nina, Jamie en Egon. De toppers Nina en Jamie zijn er in januari 2019 gelukkig nog even bij!

Alleen Pleunie en Mark zijn er heel 2018 bij geweest. Waarvan Pleunie ons begin 2019 gaat verlaten en een carriereswitch gaat maken. Heel veel succes daarmee!

Nog kennis maken met onze collega’s check onze bekende ‘Bubblegum video’s’ waarin ze onder het genot van 7 grote kauwgum blokken antwoord geven op een aantal vragen. Zie hieronder die van mij bijvoorbeeld:

Punto werd niet Opgemerkt. Dus daar is Karl!

Ons oranje racemonster, oftewel de Fiat Punto. Is bekend onder alle Nijmegenaren. De herkenbare bolide reed van hot naar her en werd Opgemerkt door iedereen. Behalve door een achterligger op de snelweg ergens tussen Heerhugowaard en Wijchen..

Gevolg: Auto total loss -> 2 weken later een Opel Karl in the pocket en natuurlijk knal oranje wrap erop! Gelukkig was alles goed met de inzittenden.

Foto van de Punto VIA DEZE LINK en check de video van Karl hieronder!

En verder?

Verder was het jaar vrij normaal gelopen. We zijn verdubbeld in het aantal klanten, er is veel gedart (maar nog steeds geen 180 gegooid), we hebben een aantal teamuitjes gehad en de planten en bomen op kantoor leven nog steeds.

Daarnaast is er nog bezoek gedaan in Zwitserland, in verband met het avontuur dat Splash heet. De grootste waterglijbaan van Europa moet natuurlijk ook social media aandacht krijgen!

En 2019?

Volgend jaar gaat Opgemerkt verder onder een andere bedrijfsvorm, namelijk een B.V. en zijn de ambitites niet zo zeer gericht op groei in omvang van het team, maar voornamelijk processen beter in te richten en daardoor meer klanten, beter van dienst te kunnen zijn.

Het moet duidelijker zichtbaar worden dat de dienstverlening van Opgemerkt bestaat uit 3 onderdelen:

  • Content creatie, maken van foto’s, video en tekst;
  • Content management, publiceren van content op web en social;
  • Online advertising, toepassen van budgetten op social media en Google om content extra verspreiding te geven.

Onze ambitie is natuurlijk altijd om gave nieuwe opdrachten te krijgen in de segmenten waar wij ook afgelopen jaar weer bewezen hebben van grote kracht te kunnen zijn en dat is: Winkelgebieden, Horeca, evenementcommunicatie, personeelswerving/employerbranding en lokaal MKB.

Dus denk je ons in 2019 uit te kunnen dagen? Stuur ons een berichtje! We gaan graag in gesprek!

Wij proosten in ieder geval op een succesvol 2018 en wensen jullie al het beste voor 2019!