Vacature, accountmanager, online marketing, social media, opgemerkt, nijmegen, wijchen, fulltime, sales

VACATURE - Accountmanager gezocht!

Sales/accountmanagement - Online Marketing - 40 uur!

“Een snel groeiend bedrijf heeft snelle mensen nodig!”

Wij zijn flink aan de weg aan het timmeren als social marketing bedrijf en zijn in een paar jaar tijd gegroeid van 1 mannetje naar een volledig elftal met een projectmanager, contentmanagers, videomakers en stagiairs. Echter is commercie nog iets waar wij in moeten groeien. Er is nu maar 1 persoon verantwoordelijk voor en die heeft inmiddels ook andere zaken te regelen. Daarom zijn we op zoek naar een frisse ondernemende accountmanager met een affiniteit met online en content marketing. Je mag aan het begin van je carrière staan, als je maar vertrouwen hebt!

Wie zijn wij?

Wij zijn Opgemerkt, een social media bureau uit Nijmegen gevestigd op Bijsterhuizen.  Onze werkzaamheden bestaan uit content creatie, content management, online advertising en evaluatie. Deze activiteiten doen wij voor veel verschillende bedrijven. Denk aan: winkelgebieden, horeca, mode, vliegvelden en webshops. Heel breed dus! Tegenwoordig produceren we steeds meer video’s en werken we af en toe campagne-matig, maar onze core-business is werken in een abonnementsvorm met klanten die volledig ontzorgt willen worden in hun volledige online marketing activiteiten voor een vast bedrag per maand.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die erg up-to-date is op social media gebied, goed kan communiceren met iedereen in zijn/haar omgeving en een groot inlevingsvermogen heeft. Je bent competitief en wil graag het beste behalen voor de klant. Daarbij is het natuurlijk voor een accountmanager een must om commercieel inzicht te hebben en niet bang te zijn om de telefoon te pakken of ik de auto te stappen naar een (potentiële) klant. Je moet goed om kunnen gaan met doelen halen en kan duidelijk vertellen over je eigen ambities/toekomstplannen op professioneel gebied. Creatieve en ondernemende eigenschappen zorgen ervoor dat je het ver kan schoppen bij ons als accountmanager!

Functie-eisen

 • HBO afgestudeerd op commerciële economie of vergelijkbaar;
 • Bereid om te investeren in het uitbreiden van een zakelijk netwerk;
 • Ervaring en kennis over online marketing en social media;
 • Offertes en presentaties kunnen maken;
 • Duidelijk kunnen briefen van opdrachten naar collega's;
 • Beschikt over een rijbewijs.

Eigenschappen

 • Ondernemend en creatief in het bedenken van oplossingen en zien van kansen;
 • Bredere interesses en hoog inlevingsvermogen;
 • Communicatief zeer vaardig en goed in relatieonderhoud;
 • Commercieel inzicht en goed met doelen om kunnen gaan;
 • Gedurfd en gedreven.

Leuke extraatjes!

Elke dag lunchen we samen, wordt er gedart, spelen we spelletjes op de vrijdagmiddag en hebben we regelmatig leuke teamuitjes. Niet lang geleden gingen we zelfs op reis naar München met het hele team! Je werkt daarnaast niet elke dag op kantoor, maar bent vaak op pad naar onze klanten.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 5, maar we zijn zeer flexibel met werktijden en dagen. Dus een dagje vrij nemen of iets eerder weg/later beginnen, dat kan meestal wel.

En ohja!.. We bieden je een werktelefoon en laptop om ook goed bereikbaar te blijven buiten kantoor.

Solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en CV naar: Mark@opgemerkt.net! 

Sfeer proeven? Check onderstaande video!