VACATURE - Contentmarketeer gezocht!

Content marketing - Social media!

“Als content de ‘key’ is voor succes, wat is een content manager dan?”

Wij zijn op zoek naar een nieuwe content koning(in). Dat houdt in dat wij een persoon zoeken die zich graag bezighoudt met creatieve teksten, fotografie en fotobewerking voor social media en de juiste manier weet om deze content te publiceren. Oftewel een content manager.

Wie zijn wij?

Wij zijn Opgemerkt, een social media bureau uit Nijmegen gevestigd op Bijsterhuizen. We groeien hard en bestaan op dit moment uit een team van 10 social media professionals. Onze werkzaamheden bestaan uit content creatie, content management, online advertising en evaluatie. Deze activiteiten doen wij voor veel verschillende bedrijven. Denk aan: winkelgebieden, horeca, mode, vliegvelden en webshops. Heel breed dus!

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die erg up-to-date is op social media gebied, goed kan communiceren met iedereen in zijn/haar omgeving en een groot inlevingsvermogen heeft. Het is belangrijk dat je foutloos Nederlands kan schrijven en ervaring hebt met fotografie en beeldbewerking. Je bent competitief en wil graag het beste behalen voor de klant. ‘Veel likes! Veel volgers! Groot bereik!’ Je kan een goede inhaker waarderen en al helemaal als het een goede commerciële impact heeft voor een klant. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vindt om regelmatig op pad de zijn, met een camera in de aanslag naar leuke klanten toe en een praatje te maken.. Hieronder nog in puntjes samengevat:

Functie-eisen

 • HBO afgestudeerd op communicatie/marketing;
 • Ervaring met Photoshop en beeldbewerking;
 • Interesse in online marketing en specifiek social media;
 • Foutloos en creatief Nederlands kunnen schrijven;
 • Ervaring (professioneel of hobbymatig) met fotografie.

Eigenschappen

 • Super creatief!
 • Gestructureerd kunnen werken;
 • Up-to-date willen blijven van marketing-trends;
 • Flexibel en ondernemend;
 • Goed in onderhoud van relaties;
 • En ohja.. Super creatief!

Leuke extraatjes!

Elke dag lunchen we samen, wordt er gedart, spelen we spelletjes op de vrijdagmiddag en hebben we regelmatig leuke teamuitjes. Niet lang geleden gingen we zelfs op reis naar München met het hele team! Je werkt daarnaast niet elke dag op kantoor, maar bent vaak op pad naar onze klanten, dus je komt ook buiten de deur.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 5, maar we zijn zeer flexibel met werktijden en dagen. Dus een dagje vrij nemen of iets eerder weg/later beginnen, dat kan meestal wel.

En ohja!.. We bieden je een werktelefoon en laptop om ook op locatie makkelijk te kunnen werken.

Solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en CV naar: Mark@opgemerkt.net! 

Sfeer proeven? Check onderstaande video!