stage, content marketing, social media marketing, online marketing, nijmegen, wijchen

VACATURE - Content marketing stagiair gezocht!

Content marketing stage - Social media

“Een creatieveling op het gebied van tekst, fotografie en fotobewerking is wat wij zoeken. Ben jij degene die onze honger doet stillen?”

Wij zijn op zoek naar nieuwe content koning(in) die bij ons stage wil komen lopen. Dat houdt in dat wij een persoon zoeken die zich graag bezighoudt met creatieve teksten, fotografie en fotobewerking voor social media. Ook bedenk je nieuwe ideeën voor social media en speel je in op trends. Een social content manager, maar dan als stage!

Wie zijn wij?

Wij zijn Opgemerkt, een social media bureau in Nijmegen, gevestigd in Bijsterhuizen. Op dit moment bestaat ons team uit 11 creatieve social media nerds. Vrolijk worden we van social media die werkt. We kicken op een Facebookpagina die als een ‘tierelier’ draait of een video die viral gaat. Wij zijn een social media bureau die “door de bril van een ander” kijkt en we doen dat met onze onuitputtelijke passie voor het vak. Onze krachten zijn ons inlevingsvermogen, flexibiliteit, commercie en creativiteit.

Wat is een social content manager?

Als social content manager ben je verantwoordelijk voor het creatieve aspect van Facebook-, Instagram- en LinkedIn berichten, stories, video’s en livestreams die wij plaatsen. Je wordt gebrieft over alle actualiteiten binnen ons klantenbestand. Dat zijn voornamelijk bedrijven in de hospitality, sport, online, winkelgebieden, mode, en business-to-business markt. Na deze briefing mag jij je creativiteit loslaten om de mooiste en beste content te creëren.

Functie-eisen

 • Interesse in social media en online marketing;
 • Ervaring met Photoshop;
 • Ervaring met fotografie;
 • Ervaring met InDesign en Illustrator is een mooie bijkomstigheid;
 • In staat om creatieve foutloze Nederlandse teksten te schrijven voor commerciële doeleinden;
 • Hoog inlevingsvermogen;
 • Volgen van een hbo-opleiding op het gebied van communicatie.

Wat bieden wij?

 • Een stage van 5 dagen in de week vanaf februari 2020;
 • Werk in een gedreven en gemotiveerd klein jong team van 11 mensen;
 • Werk in een leuke werkomgeving met dartbord, PlayStation, kantoorkas en elke dag samen lunchen;
 • De mogelijkheid om je door te ontwikkelen in wat je nog meer wilt leren.

Leuke extraatjes!

Elke dag lunchen we samen, wordt er gedart, spelen we spelletjes op de vrijdagmiddag en hebben we regelmatig leuke teamuitjes. Niet lang geleden gingen we zelfs op reis naar München met het hele team! Je werkt daarnaast niet elke dag op kantoor, maar bent vaak op pad naar onze klanten, dus je komt ook buiten de deur.

Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en cv naar: stefan@opgemerkt.net

Sfeer proeven? Check onderstaande video!