stage, video marketing, video creatie, online marketing, nijmegen, wijchen

VACATURE - Video creatie stagiair gezocht!

Video marketing stage - creatie/editting

“Krijg jij energie van het maken van vette video’s, waar iedereen over praat op social? Wij zoeken een baas op het gebied van video’s en het maken van content in de breedste zin van het woord: van aftermovies tot inspiratieshoots en corporate interviews. Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn?”

Wij zijn op zoek naar een nieuwe video creator die bij ons stage wil komen lopen. Dat houdt in dat wij een persoon zoeken die zich graag bezighoudt met korte snapshots, aftermovies met audio, interviews en nog veel meer. Ben je ook goed met het maken van animaties? Dan is daar zeker ruimte voor bij ons! Een video creator, maar dan als stage.

Wie zijn wij?

Wij zijn Opgemerkt, een social media bureau in Nijmegen, gevestigd in Bijsterhuizen. Op dit moment bestaat ons team uit 11 creatieve social media nerds. Vrolijk worden we van social media die werkt. We kicken op een Facebook-pagina die als een ‘tierelier’ draait of een video die viral gaat. Wij zijn een social media bureau die “door de bril van een ander” kijkt en we doen dat met onze onuitputtelijke passie voor het vak. Onze krachten zijn ons inlevingsvermogen, flexibiliteit, commercie en creativiteit.

Wat is een videocreator?

Als stagiair videocreator ondersteun je de videocreators bij het maken en editen van alle video’s die wij onze klanten aanbieden. Dit houdt in dat je video’s maakt voor winkelcentra, evenementen, horecagelegenheden en zelfs voor een vliegveld. Je wordt gebrieft over alle actualiteiten binnen ons klantenbestand. Na deze briefing mag jij je creativiteit loslaten om de mooiste en beste content te creëren. Je hoeft je niet druk te maken over tekst of het publiceren van content – daar heb je hele leuke collega’s voor!

Functie-eisen

  • Interesse in social media en online marketing;
  • Ervaring met het filmen met een videocamera;
  • Ervaring met het editen van video’s;
  • Aan deadlines kunnen houden;
  • Hoog inlevingsvermogen;
  • Volgen van een hbo-opleiding op het gebied van video.

Wat bieden wij?

  • Een stage van 5 dagen in de week vanaf februari 2020;
  • Werk in een gedreven en gemotiveerd klein jong team van 11 mensen;
  • Werk in een leuke werkomgeving met dartbord, PlayStation, kantoorkas en elke dag samen lunchen;
  • De mogelijkheid om je door te ontwikkelen in wat je nog meer wilt leren.

Leuke extraatjes!

Elke dag lunchen we samen, wordt er gedart, spelen we spelletjes op de vrijdagmiddag en hebben we regelmatig leuke teamuitjes. Niet lang geleden gingen we zelfs op reis naar München met het hele team! Je werkt daarnaast niet elke dag op kantoor, maar bent vaak op pad naar onze klanten, dus je komt ook buiten de deur.

Je werkt van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 5, maar we zijn zeer flexibel met werktijden en dagen. Dus een dagje vrij nemen of iets eerder weg/later beginnen, dat kan meestal wel.

Solliciteren? Stuur een mail met je motivatie en cv naar: stefan@opgemerkt.net! 

Sfeer proeven? Check onderstaande video!