Game on!

Agency X en Opgemerkt gaan verder als Press Play!
Onze focus is aandacht zonder dat daar advertenties voor nodig zijn.

Onze video diensten

Ons hart gaat sneller kloppen van een flitsende video. Het is belangrijk de juiste soort video te kiezen voor het verhaal dat jouw organisatie wilt vertellen. Iedere boodschap vraagt namelijk om een ander soort video.

Wist je dat het belang van video’s op sociale media al jaren toeneemt? In 2020 bestaat 15% van de berichten op Facebook uit video’s. Een groot verschil ten opzichte van 2014, toen het aantal gepubliceerde video’s ruim 5% bedroeg van alle gepubliceerde berichten. Het is daarom belangrijk om als bedrijf te kijken waar jouw kansen liggen op het gebied van videografie.

Onze videodiensten zijn gevarieerd en wij gaan graag elke uitdaging aan. Heb jij een tof evenement georganiseerd en wil jij je volgende evenementen graag promoten? Dan is een aftermovie zeer geschikt. Ben jij op zoek naar nieuw personeel en wil je graag personeel werven door potentiële kandidaten wat meer een kijkje achter de schermen te geven? Dan zijn testimonials of interviews heel geschikt. Het belang van een goede video wordt online steeds duidelijker. Het algoritme van Facebook is tegenwoordig zo ingericht dat video’s die langer bekeken worden, automatisch meer getoond worden aan Facebook gebruikers. Instagram heeft met Reels een nieuwe functie ontworpen, waarmee het inspeelt op de video trends. Nog meer reden dus om kritisch te kijken naar de meest passende soort video voor jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee over een video die past bij jouw boodschap en jouw organisatie.

Hoe kun je ons bereiken?

Opgemerkt

 

Bijsterhuizen 30-05
6604 LP Wijchen

 

+31 24 – 202 23 30
info@opgemerkt.net

 

En ja.. We zijn notabene een social media bureau, dus je kan ons ook contacten via Facebook

Klaar om je social media activiteiten op te laten pakken?