Wat is er zo opmerkelijk aan Opgemerkt?

Wat is nou typerend Opgemerkt en hoe ziet een gemiddeld dagje eruit als content manager of videograaf? Dit vroegen wij onszelf ook af. Na even nadenken, kwamen er nogal wat onmisbare elementen naar boven, die onze werkdag helemaal maken. De volgende 10 items zijn toch wel het meest typerend voor Opgemerkt. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

1. ORANJE (natuurlijk!)

Binnen Opgemerkt kun je er niet omheen: de kleur ORANJE! Deze gezellige kleur zal nooit meer hetzelfde zijn. Het ziet er oranjekleurig voor ons uit, niet rooskleurig.

2. Het Opgeoepst rad

Daar ga je dan; je hebt een (kleine) fout gemaakt bij Opgemerkt. Dat betekent radje draaien! Het lot wordt bepaald door het ‘Opgeoepst rad’! Met een beetje geluk kom je ervan af met 20 push ups. Met een beetje pech moet je een hele dag rondlopen met een propeller-pet.

3. Het tosti-ijzer

Tosti’s, geroosterd brood, maar vooral schrale worstenbroodjes (aka worstenmik) gaan er als… ‘warme broodjes’ doorheen.

4. De Kas, inclusief picknicktafel

Iedere maandag wordt de week gestart in de broeikas (!). Jawel, we hebben een kas in ons kantoor inclusief gras en picknicktafel. Hier worden onze spannende belevenissen van het weekend doorgesproken onder het genot van een lekker bakje. Dit brengt ons bij het volgende punt: KOFFIE!

5. Het koffiezetapparaat

Welke content manager of videograaf kan in de morgen functioneren zonder koffie? Wij in ieder geval niet. Dit is daarom ook het eerste apparaat wat we zien in de morgen (na onze Macbook dan). En je raadt het al: dit is het volgende onmisbare apparaat van Opgemerkters.

6. MacBook

Wat is een content manager zonder Macbook? Juist, duidelijk. Dit is hét apparaat waar we de dag mee starten en afsluiten. Van social media beheren, video’s editen tot foto’s bewerken: wij als social media-fanaten doen alles op onze (space) grey vriend.

7. Onze Opel Karl

De auto waar we wekelijks meerdere bezoeken mee brengen aan klanten voor het schieten van content. En ja, je raad het al: deze is oranje, oftewel niet te missen. Deze oranje flitsbak zie je van kilometers afstand al aankomen.

8. Darten

Het dartbord is onmisbaar op ons kantoor. Iedere pauze wordt er wel een pijltje of 10 gegooid. The game is on! Dat niet iedere collega even goed is in darten, is te zien aan het aantal gaten in de muur daar waar het dartbord vooral niét hangt… Oeps!

9. De koptelefoon

Of de airpods natuurlijk. Deze staan net wat vlotter.

(Voor de oplettende lezer: Sven is de enige Opgemerkter die niet op Mac werkt)

10. De vrijdagmiddag brainstorm en borrel

Eens in de twee weken op de vrijdagmiddag steken we de koppen bij elkaar om te brainstormen over verschillende onderwerpen, natuurlijk onder het genot van een verfrissend biertje. Door de brainstormsessies inspireren we elkaar met onze ideeën. En dat is natuurlijk top!

Dat waren de 10 typerende items voor Opgemerkt alweer! Een goed overzicht van dingen waar wij als Opgemerkters absoluut niet zonder kunnen. Wat heb jij nodig om van jouw werkdag een feestje te maken?